2024 - 6 - 18

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Alison karmstol ljusa ben snurrfunktion

Alison karmstol ljusa ben snurrfunktion

Rowico Home

Print this page
Kolla in Alison, karmstolen som gör din stund vid bordet magnifikt bekväm! Det är en karmstol med snurrfunktion, som kan snurras i 360 grader. Det gör att du enkelt kan vända dig till kompisen och snabbt som ögat kan slå dig ner i, eller gå upp ur stolen.

Alison har en skönt stoppad sits med och karmar att luta armarna mot. Det höjer garanterat sittkomforten vid middagen. Stolen är också ett säkert stilkort kring matbordet med sin finstämda design!

Här syns den i ett tåligt ljusbeige eller mörkbeige tyg och med ben vitpigmenterad ek. Alison finns även i andra jordnära färger.

Stolen köps i 2-pack. Priset gäller per styck. .
Läs mer
2 595 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Bistro matbord Ø120 cm
Bistro matbord Ø120 cm

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

5 990 kr

Välj Färg

För att se leveranstid, välj alternativ ovan

Textile Clean & Stain Removal Kit

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Mörkbeige
 • Ljusbeige
Bredd58
Djup60
Höjd88
Sitthöjd46
Sittdjup45
Volym0.1347
MaterialTrä, Tyg
LevererasOmonterad
Tillverkad iAsien
YtbehandlingLackad
Vikt8.5
Vikt inkl emballage9.75
MöbeltypKarmstol
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

Stolar med snurrfunktion är grejen!

En matstol med snurrfunktion är den perfekta kombinationen av form och funktion. De ger en bekväm och praktisk sittupplevelse samtidigt som de ger en modern touch till din matrumsinredning.

En av de främsta fördelarna med en matstol med snurrfunktion är dess flexibilitet. Den roterande funktionen gör det enkelt att nå saker runt omkring bordet, eller att delta i konversationer runt bordet utan att behöva flytta stolen.

Snurrfunktionen gör det också enklare att kliva av och på stolen, vilket kan vara särskilt användbart för personer med begränsad rörlighet. En matstol med snurrfunktion är ett utmärkt investeringsval för ditt hem!

 

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play