ButikerKontakt

Brisbane stol

Vårt vackra skandinaviska designarv finns hos Brisbane stol, som med sitt enkla och tydliga uttryck hämtat inspiration från allmogestilen. Det är något visst med allmogestilen som är tidlöst och gör att den aldrig går ur tiden. Stolen harmonierar skönt tillsammans med de flesta stilar och är en fin vän i köket i vardagen! Brisbane stol passar dig som vill ha en rejäl och stabil stol med en design som håller över tid.

Stolen är tillverkad i gummiträ och är vitlackad. Sitsen är lackad i ekbets. I serien Brisbane ingår även matbord och klaffbord. Stolen säljs i 2-pack, priset gäller per styck.

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

995 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vit
Bredd43
Djup50.5
Höjd89
MaterialGummiträ

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play