2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

  • Hem
  • Brisbane stol

Brisbane stol

Vårt vackra skandinaviska designarv finns hos Brisbane stol, som med sitt enkla och tydliga uttryck hämtat inspiration från allmogestilen. Det är något visst med allmogestilen som är tidlöst och gör att den aldrig går ur tiden. Stolen harmonierar skönt tillsammans med de flesta stilar och är en fin vän i köket i vardagen! Brisbane stol passar dig som vill ha en rejäl och stabil stol med en design som håller över tid.

Stolen är tillverkad i gummiträ och är vitlackad. Sitsen är lackad i ekbets. I serien Brisbane ingår även matbord och klaffbord. Stolen säljs i 2-pack, priset gäller per styck.
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

995 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En matstol i trä, som Brisbane, är den perfekta möbeln för alla som söker en stilren och naturlig look i sitt hem. Med sin vackra trädesign ger den en varm och inbjudande känsla till ditt matbord samtidigt som den är otroligt bekväm att sitta i.

Trästolar är också hållbara och lättskötta. Med rätt skötsel kan du njuta av din trästol under många år framöver. Trä är också ett naturligt material som inte bara är vackert utan också hållbart för miljön.

Med sin klassiska design passar en matstol i trä perfekt i alla typer av inredningar. Oavsett om du har en modern eller traditionell stil, kommer en trästol att passa in och höja atmosfären i ditt hem.

En annan fördel med en matstol i trä är att den kan lätt matchas med andra möbler och dekorationer i ditt hem. Du kan enkelt kombinera den med andra trämaterial eller metall och skapa en snygg och sammanhängande look.

Om du söker en bekväm och hållbar matstol som också är vacker att titta på, är en stol i trä den perfekta möbeln för dig. Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt hem och njut av komforten av en stol i naturligt material!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik