2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

  • Hem
  • Hinckley karmstol

Hinckley karmstol

Rowico Home

Hinckley karmstol i äkta svart läder med underrede i svart pulverlackad metall är en möbel som är väldigt komfortabel och med ett högt designvärde. Med dess lite lägre rygg kan du använda stolen både som loungestol vid soffan, eller som matstol runt matsalsbordet. Den är också ursnygg att ha tillsammans med andra matstolar utan karm och placera en vid vardera kortändarna på bordet.

Stolen ger ett kraftfullt inslag i inredningen och skapar förutsättningar för att njuta länge runt matbordet.

Med den höga kvaliteten, sköna sittkomforten och kantsydda detaljer är detta en stol som inger en kontinental känsla och kan användas i generationer.

Hickney säljs i set om två. Priset gäller per styck.
Läs mer
14% RABATT
4 246 kr
4 995 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En karmstol som Hickney gör upplevelsen kring bordet både mer lyxig och mer bekväm. Ryggstödet ihop med armstödet gör det enkelt att koppla av kring bordet. För äldre och barn kan karmstolen också ge det där lilla extra stödet för armarna som är behövs. En karmstol är en mångsidig stol, som både passar som matbordsstol och som solitär i hallen, eller vardagsrummet.

Läs om fördelar med en stol i läder här!

Hållbarhet: Stolar i läder är hållbara och tåliga. Lädret är naturligt slitstarkt och kan stå emot daglig slitage och påverkan från husdjur och barn. Med rätt skötsel håller en läderstol i många år och bli vackrare med åren.

Stil: Möbler i läder ger ett elegant och sofistikerat utseende till ditt hem. Lädret ger en lyxig look och passar in i många olika inredningsstilar, från moderna till mer klassiska hem. 

Komfort: Läder är ett naturligt mjukt material som formar sig efter din kropp när du sitter i stolen. Det ger en bekväm sittupplevelse. Lädret blir än mjukare och följsammanre med tiden.

Enkelt att underhålla: Stolar i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik