2024 - 4 - 20

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Hinckley karmstol

Hinckley karmstol

Rowico Home

Print this page
Hinckley karmstol i äkta svart läder med underrede i svart pulverlackad metall är en möbel som är väldigt komfortabel och med ett högt designvärde. Med dess lite lägre rygg kan du använda stolen både som loungestol vid soffan, eller som matstol runt matsalsbordet. Den är också ursnygg att ha tillsammans med andra matstolar utan karm och placera en vid vardera kortändarna på bordet.

Stolen ger ett kraftfullt inslag i inredningen och skapar förutsättningar för att njuta länge runt matbordet.

Med den höga kvaliteten, sköna sittkomforten och kantsydda detaljer är detta en stol som inger en kontinental känsla och kan användas i generationer.

Hickney säljs i set om två. Priset gäller per styck.
Läs mer
4 995 kr
Visa prishistorik

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Bredd58
Djup62
Höjd84
Sitthöjd47
Sittdjup44
Volym0.241
MaterialMetall, Skinn
LevererasOmonterad
Tillverkad iAsien
Tygets namn#630 black leather
YtbehandlingLackad
Vikt9
Vikt inkl emballage11
MöbeltypKarmstol
VarumärkeRowico Home

Detaljerad information

En karmstol som Hickney gör upplevelsen kring bordet både mer lyxig och mer bekväm. Ryggstödet ihop med armstödet gör det enkelt att koppla av kring bordet. För äldre och barn kan karmstolen också ge det där lilla extra stödet för armarna som är behövs. En karmstol är en mångsidig stol, som både passar som matbordsstol och som solitär i hallen, eller vardagsrummet.

Läs om fördelar med en stol i läder här!

Hållbarhet: Stolar i läder är hållbara och tåliga. Lädret är naturligt slitstarkt och kan stå emot daglig slitage och påverkan från husdjur och barn. Med rätt skötsel håller en läderstol i många år och bli vackrare med åren.

Stil: Möbler i läder ger ett elegant och sofistikerat utseende till ditt hem. Lädret ger en lyxig look och passar in i många olika inredningsstilar, från moderna till mer klassiska hem. 

Komfort: Läder är ett naturligt mjukt material som formar sig efter din kropp när du sitter i stolen. Det ger en bekväm sittupplevelse. Lädret blir än mjukare och följsammanre med tiden.

Enkelt att underhålla: Stolar i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch. 

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play