ButikerKontakt

Lowell stol

De bästa möblerna är de som flyttar in för gott. De som är stilfulla, långsiktliga och inspirerande. Vi tycker karmstol med snurrfunktion Lowell är en sådan möbel! Snurrfunktionen ger ett härligt flow och frihetskänsla när du sitter vid matbordet! Den gör det också otroligt smidigt att slå sig ner i stolen och ta sig ur densamma. Stolen har en väl designad, stilren form. Klädseln är i svart äkta läder, otroligt lyxigt och elegant! Benen är i svart pulverlackad metall och har en fot i gummi, som är snäll mot golvet. Den stoppade sitsen ger en skön komfort.

Stol Lowell med snurrfunktion är perfekt för dig som söker en extra komfortabel till matbordet, med hög kvalité!

Stolen säljs i set om två. Priset avser per styck.

Matstol Lowell finns även i grått tyg och utan snurrfunktion.
3 995 kr

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play