2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Maymont stol mörkbeige sits

Maymont stol mörkbeige sits

Rowico Home

Supersmarta stolen: stapelbara Maymont stol! Perfekt att ha antalet man önskar runt matbordet men också ha några extra staplade på varandra, att användas till tillfällen med fler gäster runt matbordet. Det är alltid trevligt att kunna möblera snyggt och enhetligt, när man på fester och kalas är fler än vanligtvis.

Stolen underrede är svart i pulverlackad metall. Ryggbrickan är i massiv ek. Sitsen är klädd mörkbeige textil.

Det här är en stol med enkla linjer och skön komfort.

Stolen säljs i 2-pack. Priset gäller per styck.

Läs mer
1 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Varför är en stapelbar stol bra?

Enkel förvaring: Stapelbara stolar tar upp minimalt med utrymme när de inte används. Genom att stapla dem kan du effektivt förvara flera stolar på en liten yta, vilket är särskilt fördelaktigt i utrymmen med begränsad plats. Finfint till sommarstugan, eller den lilla lägenheten. 

Flexibilitet: Stapelbara stolar ger flexibilitet i rummet. Du kan enkelt ta fram fler stolar när du har gäster eller när det behövs extra sittplatser vid evenemang eller möten. När du inte behöver dem längre kan du enkelt stapla dem och återställa utrymmet för andra ändamål.

Transport: Om du ofta behöver flytta stolar mellan olika platser är stapelbara stolar mycket praktiska. De är lätta att lyfta och transportera, vilket gör dem idealiska för tillfälliga evenemang eller för att möta olika behov i olika rum.

Ekonomi: Att ha stapelbara stolar kan vara kostnadseffektivt på lång sikt eftersom du kan köpa färre stolar och använda dem i olika rum eller situationer efter behov. Du behöver inte köpa separat för varje plats eller händelse.

Ordning och renlighet: När stolar kan staplas enkelt är det lättare att hålla ordning i utrymmet. Du kan enkelt stapla dem på en särskild plats när de inte används, vilket gör att rummet ser mer organiserat och snyggt ut. Dessutom är det lättare att rengöra golvet och utrymmet under stolarna när de är staplade.

Sammanfattningsvis är stapelbara stolar praktiska, platsbesparande och mångsidiga. De erbjuder flexibilitet och enkel förvaring samtidigt som de kan hjälpa till att skapa ett mer organiserat hem.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik