ButikerKontakt

Marstrand vitrinskåp

Ett vitrinskåp i trä känns naturligt och förmedlar värme och harmoni. Träets synliga ådring och mjukt släta yta är trivsamt. Vitrinskåp Marstrand har en soft och samtida design som sig levas med varje dag under många år. Lägg märke till skåpets rundade former, ett supersnyggt element i möbeln!

Vitrinskåpet har hyllor för synlig förvaring. Både dörrarna och sidorna är i glas, vilket ger en luftighet till hela rummet och att dina favoritsaker lyfts fram från alla håll.

Vitrinskåpet är tillverkat i fanérad vitpigmenterad oljad ek. De elegant svängda beslagen är i borstad metall. I serien Marstrand ingår matbord, tilläggsskivor, vitrinskåp och skänk. Kombinera fint med snurrstol Åstol!
Läs mer
11 042 kr
12 990 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vitpigmenterad
Bredd100
Djup40
Höjd180
MaterialEk

Detaljerad information

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Vi rekommenderar Natural Oil, om är genomskinlig, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil som du vill ha mer pigment i möbeln.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play