2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Cortina Dörrmatta

Cortina Dörrmatta

InHouse Group

Cortina är en handvävd dörrmatta i ull med 10% inslag av bomull. Mattan är vävd för hand i en speciell vävteknik som ger öglad lugg. Resultatet är en tjock och tät matta med en härlig struktur! Du får garanterat ett varmt välkomnande i hallen när du kommer hem!

Garnet har en naturnära färgskala som lyfter fram ullens egenskaper på ett fint sätt. Mattans enkla design och tjocka, robusta kvalitet passar otroligt fint till andra naturmaterial. Mattan sätter en rustik ton till rummet och bidrar till en lugn och harmonisk interiör.

Mattan är ca 15 mm tjock och baksidan är kantad med ett bredd textilband för extra stabilitet, detta gör att mattan håller formen och ligger snyggt på golvet. Cortina har en tidlös design som håller från år till år.

• Öglad lugg
• Naturnära färgskala
• Tjock och kraftig kvalitét
Läs mer
795 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!

Cortina vävs för hand i Indien av erfarna hantverkare, därför kan små skillnader i nyans och vävstruktur förekomma. Varje matta är ett unikt exemplar, tillverkat med stor omsorg och yrkesskicklighet. InHouse Groups vävare arbetar enligt rättvisa arbetsvillkor och det används inga giftiga kemikalier i tillverkningen. Ull är ett naturligt självrengörande material som stöter ifrån sig smuts och fukt. En matta i ren ull är därför enkel att hålla fräsch och med rätt skötsel håller den sig fin under många år framöver. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik