2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Loupelou kokos Dörrmatta

Loupelou kokos Dörrmatta

InHouse Group

Lättskött dörrmatta med mönster designat av den svenska formgivaren Louise Videlyck. Motivet består av tulpaner i olika nyanser. Mattan är tillverkad i kokos som är ett slitstarkt naturmaterial med grov struktur som har bra skrapeffekt. Kokos är även tåligt mot smuts och väta. Baksidan på mattan är gummerad för att förhindra att den glider runt, istället ligger den stadigt på plats på golvet. Loupelou kokos är en härligt mönstrad dörrmatta som pryder sin plats innanför ytterdörren och ger en välkomnande känsla.

• Slitstark och tålig
• Mönster formgivet av Louise Videlyck
• Halkfri baksida
Läs mer
255 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Loupelou Kokos är maskinvävd i Indien. InHouse Group arbetar ständigt med att se till att deras producenter arbetar enligt schyssta villkor samt att inga giftiga kemikalier används vid tillverkningen. 

Louise Videlyck från Varberg, har formgivit den livliga mattan Loupelou. Louise är textilformgivare och hämtar mycket inspiration från naturen: ”Naturen är för mig en aldrig sinande källa, jag slutar aldrig att tappa andan av naturens egna färger och former. Också storstadsmiljöer kan vara riktigt spännande, då blir det ofta mer grafiska mönster. Färg och form överhuvudtaget gör mig verkligen lycklig och det hoppas jag avspeglas i mina alster!”

En mönstrad matta som Loupelou, är en perfekt möjlighet att lyfta fram din personliga stil och smak samtidigt som du skapar en inbjudande och varm atmosfär i ditt hem. En mönstrad matta kan också vara en utmärkt lösning för att skapa en fokuspunkt i ditt rum. Den kan hjälpa till att definiera rummet och göra det mer intressant och attraktivt.

Beställ din nya mönstrade matta idag och ge ditt hem en extra touch av mönster och stil!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik