2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Tempo Dörrmatta

Tempo Dörrmatta

InHouse Group

Tempo nature är en handvävd rektangulär ullmatta med ett klassiskt gåsögamönster. Det är ett mönster som alltid är rätt! Gåsöga är ett av de äldsta mönstren i vår svenska mönsterskatt och har använts ända sedan vikingatiden.

Ull är ett lättskött och slitstarkt material, vilket gör att mattan håller sig fin väldigt länge. Tempo dörrmatta passar till dig som gillar att inreda i lugna färger och med ett stilrent mönster.

Tempo Blue är en handvävd ullmatta med ett gåsögamönster i lite större skala. Den något större skalan gör att mattan både känns traditionell men samtidigt fräsch och modern. Gåsöga är ett av de äldsta mönstren i vår svenska mönsterskatt och har funnits ända sedan vikingatiden.

En slät ullmatta som Tempo är lätt att sköta och passar därför bra att som dörrmatta. Tjockleken är cirka 1 cm.
Läs mer
435 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.

 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik