2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Åby Gångmatta Grön

Åby Gångmatta Grön

InHouse Group

Åby är en randig garnmatta i fin bomullskvalitet. Mattan är vävd i ett randigt mönster som för tankarna till traditionella trasmattor. De randiga partierna har olika bredd, nyans och mönster. Några partier är enfärgade i mjukt gröna nyanser medans tre av partierna har vävts i ett klassiskt gåsögamönster som ger en modern twist till mattans traditionella uttryck. Mattan är en tillverkad i bomullsgarn och har fransar längs kortsidorna. Bomull är ett vackert naturmaterial som även är lätt att sköta.

Mattan är tvättbar i 30 grader och kan även vändas med bägge sidor upp vilket är praktiskt om en mindre fläck skulle uppstå. Åby är en lättskött och fräsch matta som passar utmärkt i exempelvis köket, fritidshuset eller tvättstugan.

• Lättplacerad och enkel att sköta
• Handvävd garnmatta
• Klassiskt mönster i fräscha färger
Läs mer
895 kr
Visa prishistorik

Storlek

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Vet du? Trasmattor började användas i Sverige i slutet av 1700-talet, men blev vanliga först mot slutet av 1800-talet. En trasmatta var under lång tid ett sätt att ta tillvara material som inte kunde användas till något annat som sönderklippta säckar, fiskenät och tygtrasor.

Trasmattor har sådelses varit en populär del av heminredningen i hundratals år, och det är inte svårt att förstå varför. Dessa mattor är tillverkade av slitstarka material och är perfekta för högtrafikerade områden i ditt hem, såsom vardagsrum, kök, hall eller sovrum. 

Trasmattor är riktiga klassiker som är det ljuvligt val för sommarstugan, eller det lantligt inredda hemmet. En trasmatta är lätt att ta ut och skaka vid behov och många går även att tvätta i maskin på 30 grader.

Åby vävs för hand i Pakistan av erfarna hantverkare, därför kan små skillnader i nyans och vävstruktur förekomma. Varje matta är ett unikt exemplar, tillverkat med stor omsorg och yrkesskicklighet. InHouse Groups vävare arbetar enligt rättvisa arbetsvillkor och det används inga giftiga kemikalier i tillverkningen.  

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik