ButikerKontakt

Eden Matta Grå

InHouse Group

Eden är en rektangulär grå ullmatta. Eden är en vacker och stilren matta som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet och i köket. Eden är ett fint exempel på modern skandinavisk design som alltid är rätt.

Mattan är vävd i ett tvåfärgat garn och har därför en livfull melering. Det är en slät matta och är lätt att dammsuga. Den är också tunn, vilket gör den lätt att flytta och skaka av.

Denna variant är grå, men mattan finns i flera färger och storlekar. Kombinera gärna storlekar och färger!
Läs mer
1 395 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
Storlek
  • 135x195
  • 160x230
  • 190x290

Detaljerad information

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.