2024 - 6 - 16

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Orissa Matta Svart

Orissa Matta Svart

InHouse Group

Print this page
Orissa är en rektangulär ullmatta. Den har ett klassiskt gåsögamönster i vitt på en svart botten. Gåsöga är ett av de äldsta mönstren i vår svenska mönsterskatt och har använts ända sedan vikingatiden. Gåsöga är ett tidlöst mönster som alltid upplevs som aktuellt och funkar i såväl moderna miljöer som i mer lantliga inredningsstilar.

Orissa passar i de flesta rum, oavsett om det är ditt sovrum, vardagsrum eller kök som behöver en matta. För att ytterligare öka mattans livslängd är den vävd utan någon avigsida, båda sidor av mattan kan användas uppåt vilket är mycket praktiskt.
Läs mer
2 395 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
MaterialUll
Storlek
  • 135x190
MöbeltypVardagsrumsmatta
VarumärkeInhouse Group

Detaljerad information

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.