2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Sky Matta Blå

Sky Matta Blå

InHouse Group

Sky är en Wiltonmatta i syntetmaterial av hög kvalitet. Mattan är tillverkad i så kallad High Quality Heatset vilket ger en matta med tät och fin lugg som är skön att gå på och enkel att sköta. Den skurna täta luggen gör att mattan känns mjuk att sätta fötterna på. Sky pryds av ett abstrakt mönster som påminner om penseldrag eller en vacker himmel. Färgerna går i en mild duvblå nyans samt vita och mörkgrå partier, som tillsammans skapar en vacker harmonisk helhet. Mönster och färger är här i en perfekt symbios av Arty Effects och ljuva toner, enligt oss!

Mattan är ca 14mm tjock och har en robust baksida i jute. Baksidan ger stadga och gör att mattan ligger stadigt på golvet.
Läs mer
5 195 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En mönstrad matta som Sky, är en perfekt möjlighet att visa upp din personliga stil och smak samtidigt som du skapar en inbjudande och varm atmosfär i ditt hem. En mönstrad matta kan också vara en utmärkt lösning för att skapa en fokuspunkt i ditt rum. Den kan hjälpa till att definiera rummet och göra det mer intressant och attraktivt.

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.

Beställ din nya mönstrade matta idag och ge ditt hem en extra touch av färg, mönster och stil!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik