2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Zigzag Matta Green

Zigzag Matta Green

InHouse Group

Zigzag är en mönstrad ullmatta i gröna och beige toner, formgiven av designern Stina Hagström. Mattan är handvävd och har en tjock och tät lugg av ull med en baksida i bomull för extra stabilitet.

Mönstret är färgstarkt med sicksack, streck och runda former i gröna och grå nyanser på en mjukt ljusbeige botten.

I den fantastiska mattan Zigzag står färg och form stå i centrum. Den förvandlar din hall till en fristad för välmående!

• Design av Stina Hagström
• Färgstarkt mönster
• Fin ullkvalitét
Läs mer
6 495 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Designen står Stina Hagström för, formgivare och designer med utbildning på bland annat Beckmans och Berghs. Hon menar att mönster och färg är hennes passion och tror att alla mår bra av färg. Hön säger: "En färgglad matta kan verkligen väcka rummet till liv! Det är dessutom ett enkelt sätt att ta in färg i inredningen utan att behöva göra stora förändringar. Ull är mitt favoritmaterial och att få göra ullmattor i vackra färger är fantastiskt!”

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!

Zigzag vävs för hand i Indien av erfarna hantverkare, därför kan små skillnader i nyans och vävstruktur förekomma. Varje matta är ett unikt exemplar, tillverkat med stor omsorg och yrkesskicklighet. InHouse Groups vävare arbetar enligt rättvisa arbetsvillkor och det används inga giftiga kemikalier i tillverkningen. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik