2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Mullins Måttbeställd Matta Grön

Mullins Måttbeställd Matta Grön

InHouse Group

Mullins är mjuk matta med tjock och tät lugg. Mattan har en fin lyster som gör att färgerna framträder starkare eller mildare beroende på hur ljuset faller på den. Mullins är tillverkad i polyester av fin kvalitet och har en stadig baksida i actionback.

Mullins passar extra bra för att skapa en ombonad och mysig känsla i sovrummet eller vardagsrummet. Mullins är lämpad för hemmiljö. Den är akustikdämpande, ljusäkta och tål att läggas i trappor. Mattan är även antistatbehandlad och fläckbehandlad vilket gör den mycket lättskött.

Mullins är kantad med en langettsöm i samma färg som mattan. Om du vill ha mattan bandkantad, som det är på vissa av produktbilderna, beställer du detta i butik.

Måttbeställ en matta i exakt den storlek du själv väljer! I webshopen kan du köpa ett urval av våra mattor som går att måttbeställa. Du kan köpa dem i våra mest populära storlekar.

Varmt välkommen till någon av våra fysiska butiker för att titta på ett stort sortiment av olika mattor som du kan skräddarsy precis efter dina egna behov och smak. De finns många olika designs, material och färger. Du får en måttbeställd matta helt efter dina önskade mått.
Läs mer
6 475 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Mullins kan både användas som heltäckande matta eller som måttanpassad i valfria mått. Väljer du att använda Mullins som en vanlig rumsmatta rekommenderas att mattan kantas. Du väljer mellan en sydd kant i matchande färg eller kantband som finns i flera olika färger. 

Skötselråd: Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning, undvik roterande borstar samt robotdammsugare. Ta bort fläckar direkt när de uppstår, gnugga inte på fläcken. Anlita fackman för tvätt. Avfärgning kan förekomma. Mattunderlägg rekommenderas.

Slitageklass: Class 23

Brandklass: Efl Cfl-s1

Lugg: 100% polyester

Totalhöjd: 15,5 mm

Luggvikt: 2200 gr/m2

Bredd: 400cm +- 1%

Miljömärkning: Blauer Engel

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik