2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Volluto Måttbeställd Matta Sand

Volluto Måttbeställd Matta Sand

InHouse Group

Volluto är en slitstark, lite tunnare matta i mjuka naturnära toner. Mattan har en flatvävd sisalliknande design som ger en rustik känsla. Volluto är en mångsidig matta som passar såväl i vardagsrummet som under matbordet. En lättskött matta som är enkel att dammsuga och hålla fräsch. Mattan är tillverkad i en materialmix av polypropylen, polyester och bomull med en baksida i filt.

Volluto är lämpad för hemmiljö. Den är akustikdämpande, ljusäkta och tål att läggas i trappor samt att användas tillsammans med golvvärme. Mattan är även antistatbehandlad och fläckbehandlad vilket gör den mycket lättskött.

Volluto är kantad med en langettsöm i samma färg som mattan. Om du vill ha mattan bandkantad, som det är på vissa av produktbilderna, beställer du detta i butik. Måttbeställ en matta i exakt den storlek du själv väljer! I webshopen kan du köpa ett urval av våra mattor som går att måttbeställa. Du kan köpa dem i våra mest populära storlekar.

Varmt välkommen till någon av våra fysiska butiker för att titta på ett stort sortiment av olika mattor som du kan skräddarsy precis efter dina egna behov och smak. De finns många olika designs, material och färger. Du får en måttbeställd matta helt efter dina önskade mått.
Läs mer
4 478 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Volluto kan både användas som heltäckande matta eller som måttanpassad i valfria mått. Väljer du att använda Volluto som en vanlig rumsmatta rekommenderas att mattan kantas. Du väljer mellan en sydd kant i matchande färg eller kantband som finns i flera olika färger. 

Skötselråd: Dammsug mattan regelbundet i luggens riktning, undvik roterande borstar samt robotdammsugare. Ta bort fläckar direkt när de uppstår, gnugga inte på fläcken. Anlita fackman för tvätt. Avfärgning kan förekomma. Mattunderlägg rekommenderas.

Slitageklass: Class 22

Brandklass: Efl

Lugg: Polypropylen, polyester, bomull

Totalhöjd: 5 mm

Luggvikt: 1375 gr/m2

Bredd: 400cm +- 1%

Miljömärkning: GUT nr A6D937F0

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik