ButikerKontakt

Nature Rund Matta Vete

InHouse Group

Nature är en rund ullmatta. Den är ett vackert genuint hantverk. Nature är vävd för hand med en speciell teknik som ger en struktur som påminner om små mjuka garnbollar, vilket ger en mysig och ombonad känsla till din inredning. Mattan är mjuk och skön att gå på. Det är en vacker och stilren matta som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet som i köket.
Läs mer
3 276 kr
4 095 kr
Visa prishistorik

Diameter

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
MaterialUll
Storlek
  • 150x150
  • 200x200

Detaljerad information

Då mattan är handvävd är varje exemplar unikt, färger och storlek kan alltså variera något från matta till matta. Ull är ett naturmaterial med många fina egenskaper. Förutom att ullen ger mycket vackra mattor har den även naturligt smutsavvisande egenskaper vilket gör att en ullmatta är lättskött och håller sig fräsch och fin från år till år.

Här är Nature vetefärgad. Den finns i flera färger och storlekar. Kombinera dem gärna med varandra!   

Mattan finns i storlek Ø150 cm och Ø200 cm.  

En rund matta ger harmoni till ett rum. Det är också ett enkelt sätt att addera extra feeling till ett rum! En rund matta kan vara detaljen som gör att rummet lyfter till höjderna. Det är lätt att flytta runt en rund matta till olika platser i rummet - de passar nästan överallt!  

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.