ButikerKontakt

Nature Matta Vete

InHouse Group

Nature är en rektangulär ullmatta. Den är ett vackert genuint hantverk. Nature är vävd för hand med en speciell teknik som ger en struktur som påminner om små mjuka garnbollar, vilket ger en mysig och ombonad känsla till din inredning. Mattan är mjuk och skön att gå på. Det är en vacker och stilren matta som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet som i köket.
Läs mer
3 756 kr
4 695 kr
Visa prishistorik

Storlek

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
MaterialUll
Storlek
  • 140x200
  • 160x230
  • 200x290

Detaljerad information

Då mattan är handvävd är varje exemplar unikt, färger och storlek kan alltså variera något från matta till matta. Ull är ett naturmaterial med många fina egenskaper. Förutom att ullen ger mycket vackra mattor har den även naturligt smutsavvisande egenskaper vilket gör att en ullmatta är lättskött och håller sig fräsch och fin från år till år.

Här är Nature i vetefärg. Den finns i flera färger och storlekar. Kombinera dem gärna med varandra!   

Mattan finns i storlekarna 50x80 cm, 140x200 cm, 160x230 cm och 200x290 cm.  

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.