2024 - 6 - 20

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Soho Utomhusmatta Ljusgrå

Soho Utomhusmatta Ljusgrå

InHouse Group

Print this page
Flatvävd inne/utematta i polypropylen. Mattan har vävts i ett rutmönster i milda nyanser av grått. Mattan passar perfekt att använda i uterummet eller för att skapa en fin rumskänsla kring loungegruppen eller matbordet på altanen.

Soho är också utmärkt att använda som tålig köksmatta då den tål spill och enkelt torkas av med en fuktig trasa. Skulle olyckan vara framme och man får en större fläck, kan mattan till och med spolas av med vatten, mattan behöver därefter plantorka. Soho är en mycket praktisk och snyggt mönstrad matta i en sober färgskala som passar till de flesta inredningsstilar.
Läs mer
2 195 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
MaterialPolypropylen
Storlek
  • 240x340
  • 160x230
MöbeltypUtematta
VarumärkeInhouse Group

Detaljerad information

Utemattor behöver vara anpassade för att vara just utomhus. Utomhusmattan ger dig inomhusmys ute - skön att vila fötterna på! Den ramar också in din utomhusmöbel till en egen mysig plats att umgås i och du får en ombonad rumskänsla. Utomhusmattan är vädertålig och tål sommarens alla väder: regn, vind och sol! Den är ett enkelt, prisvärt sätt att förnya uteplatsen.

Utemattor kallas ibland indoor/outdoormattor och som man kan höra på namnet så passar de alltså även utmärkt inomhus. Perfekt tillexempel som lättskött köksmatta för barnfamiljen, eller familjen med husdjur. 

En mönstrad matta som Soho, är en perfekt möjlighet att ge fokus till din personliga stil och smak samtidigt som du skapar en inbjudande och varm atmosfär i ditt hem. En mönstrad matta kan också vara en utmärkt lösning för att skapa en fokuspunkt i ditt rum. Den kan hjälpa till att definiera rummet och göra det mer intressant och attraktivt.