2024 - 6 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Lenox Utomhusmatta Natur

Lenox Utomhusmatta Natur

InHouse Group

Print this page
Lenox är en lättskött, slitstark och tålig matta som kan användas både inomhus och utomhus. Mattan har ett fint blommotiv och är tillverkad i 100% polypropylen.

Mattan håller sig fin i många säsonger utomhus och är tillverkad i bra kvalitet. Färgerna i mattan håller sig fina även om mattan blir blöt. Denna typ av matta fungerar utmärkt att placera under köksbordet då man smidigt kan torka av den med en trasa om olyckan skulle vara framme.
Läs mer
1 995 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Natur
MaterialPolypropylen
Storlek
  • 200x290
  • 160x230
MöbeltypUtematta
VarumärkeInhouse Group

Detaljerad information

Utemattor behöver vara anpassade för att vara just utomhus. Utomhusmattan ger dig inomhusmys ute - skön att vila fötterna på! Den ramar också in din utomhusmöbel till en egen mysig plats att umgås i och du får en ombonad rumskänsla. Utomhusmattan är vädertålig och tål sommarens alla väder: regn, vind och sol! Den är ett enkelt, prisvärt sätt att förnya uteplatsen.

Utemattor kallas ibland indoor/outdoormattor och som man kan höra på namnet så passar de alltså även utmärkt inomhus. Perfekt tillexempel som lättskött köksmatta för barnfamiljen, eller familjen med husdjur. 

En mönstrad matta som Lenox, är en perfekt möjlighet att ge fokus till din personliga stil och smak samtidigt som du skapar en inbjudande och varm atmosfär i ditt hem. En mönstrad matta kan också vara en utmärkt lösning för att skapa en fokuspunkt i ditt rum. Den kan hjälpa till att definiera rummet och göra det mer intressant och attraktivt.

Beställ din nya mönstrade matta idag och ge ditt hem en extra touch av mönster och stil!