2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Hayes Utomhusmatta Silver

Hayes Utomhusmatta Silver

InHouse Group

Hayes är en ljust gråmelerad matta tillverkad i PET-garn av 100% återvunnen plast. Den melerade färgen ger ett fint och livfullt utseende. Mattan är handvävd och det speciella PET-garnet gör den mycket hållbar, mattan kan till och med placeras utomhus för att skapa en mysig rumskänsla på altanen eller i uterummet. Vill man få en riktigt fin och ombonad innekänsla i uterummet så passar Hayes mjuka utseende perfekt.

Hayes passar även att använda inne och materialet gör den lätt att dammsuga och hålla ren ifrån fläckar. En härligt mjuk, handvävd matta som fungerar perfekt för köket, sovrummet, vardagsrummet och uterummet.
Läs mer
3 995 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Utemattor behöver vara anpassade för att vara just utomhus. Utomhusmattan ger dig inomhusmys ute - skön att vila fötterna på! Den ramar också in din utomhusmöbel till en egen mysig plats att umgås i och du får en ombonad rumskänsla. Utomhusmattan är vädertålig och tål sommarens alla väder: regn, vind och sol! Den är ett enkelt, prisvärt sätt att förnya uteplatsen.

Utemattor kallas ibland indoor/outdoormattor och som man kan höra på namnet så passar de alltså även utmärkt inomhus. Perfekt tillexempel som lättskött köksmatta för barnfamiljen, eller familjen med husdjur. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik