2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Linz Utomhusmatta Svart

Linz Utomhusmatta Svart

InHouse Group

Enfärgad matta som är flatvävd i ett diskret rutmönster. Mattan är tillverkad i slitstark polypropylen vilket gör den lämpad att använda såväl utomhus som inne. Mattan är lättplacerad och passar perfekt för ett ombonat uterum.

Mattan håller sig fin i många säsonger utomhus och är tillverkad i bra kvalitet. Färgerna i mattan håller sig fina även om mattan blir blöt. Denna typ av matta fungerar utmärkt att placera under köksbordet då man smidigt kan torka av den med en trasa om olyckan skulle vara framme.
Läs mer
2 395 kr
Visa prishistorik

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Utemattor behöver vara anpassade för att vara just utomhus. Utomhusmattan ger dig inomhusmys ute - skön att vila fötterna på! Den ramar också in din utomhusmöbel till en egen mysig plats att umgås i och du får en ombonad rumskänsla. Utomhusmattan är vädertålig och tål sommarens alla väder: regn, vind och sol! Den är ett enkelt, prisvärt sätt att förnya uteplatsen. 

Utemattor kallas ibland indoor/outdoormattor och som man kan höra på namnet så passar de alltså även utmärkt inomhus. Perfekt tillexempel som lättskött köksmatta för barnfamiljen, eller familjen med husdjur. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik