2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bäddmadrass Castillo 210x210 cm

Bäddmadrass Castillo 210x210 cm

EKELSJÖ

Bäddmadrass Castillo 210x210 cm passar till en stor dubbelsäng. Det är en 10 cm tjock, exklusiv bäddmadrass. Den är följsam och ger dig både en omslutande upplevelse och stabilt, mjukt stöd.

Bäddmadrassen har en god ventilation och leder bort överflödig kroppsvärme. Det ger dig en fräsch sömn!

Castillo bäddmadrass är supersnygg - du kan välja den i samma kant-tyg som din Castillosäng. Madrassen passar också förstås till andra sängar.
Läs mer
8 550 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Varför ska jag investera i en bäddmadrass?

Att använda bäddmadrass kan ha flera fördelar och kan förbättra din sovupplevelse på flera sätt. Här är några anledningar till varför det kan vara fördelaktigt att köpa en bäddmadrass:

Komfort: En bäddmadrass kan ge extra komfort och mjukhet till din säng. Den formar sig efter din kropp och ger stöd där det behövs. Det kan göra din sovupplevelse mer behaglig och bidra till en bättre nattsömn.

Tryckavlastning: En bäddmadrass kan hjälpa till att minska trycket på kroppens tryckpunkter, särskilt på höft- och axelområdet. 

Stöd: En schysst bäddmadrass verkar för att ge rätt stöd för din ryggrad och hjälpa till att bibehålla en bra kroppsställning under sömnen. 

Minskning av rörelseöverföring: Om du delar säng med en partnersom kan en bäddmadrass hjälpa till att minimera överföringen av rörelser. Det innebär att du kommer att störas mindre av din partners rörelser, vilket kan leda till en bättre och mer ostörd sömn.

Hållbarhet: En bäddmadrass kan öka livslängden på din säng genom att agera som en extra skyddande lager. Den kan hjälpa till att förhindra att sängens huvudmadrass slits ut snabbt och kan också skydda mot fläckar och spill.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik