2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Sommarrea

  • Hem
  • Ekelsjö Elegans bäddmadrass

Ekelsjö Elegans bäddmadrass

Bäddmadrassens viktigaste egenskaper är att fördelar vikten samt ge kroppen korrekt komfortkänsla.

Ekelsjö Bäddmadrass Elegans är en tjock och väldigt skön bäddmadrass! Den är stoppad med hela 520 gram/m2 högkvalitativt fibervadd runt skumplattan, som gör madrassen mycket behaglig och följsam för kroppen.

Elegans är ca 8 cm tjock och har en stoppning av 3 cm tjockt skum, innanför fibervadden. Fodralet är sytt med en snygg dekorkant för att bli riktigt stabil.

Ekelsjö Elegans finns för såväl enkelsängar som dubbelsängar och finns i måtten 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm.
Läs mer
20% RABATT
1 596 kr
1 995 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Bredd

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Varför ska jag köpa en bäddmadrass?

Att använda bäddmadrass kan ha flera fördelar och kan förbättra din sovupplevelse på flera sätt. Här är några anledningar till varför det kan vara fördelaktigt att köpa en bäddmadrass:

Komfort: En bäddmadrass kan ge extra komfort och mjukhet till din säng. Den formar sig efter din kropp och ger stöd där det behövs. Det kan göra din sovupplevelse mer behaglig och bidra till en bättre nattsömn.

Tryckavlastning: En bäddmadrass kan hjälpa till att minska trycket på kroppens tryckpunkter, särskilt på höft- och axelområdet. 

Stöd: En bra bäddmadrass kan bidra till att ge rätt stöd för din ryggrad och hjälpa till att bibehålla en bra kroppsställning under sömnen. 

Minskning av rörelseöverföring: Om du delar säng med en partner, som rör sig mycket under natten kan en bäddmadrass hjälpa till att minska överföringen av rörelser. Det innebär att du kommer att störas mindre av din partners rörelser, vilket kan leda till en bättre och mer ostörd sömn.

Hållbarhet: En bäddmadrass kan förlänga livslängden på din säng genom att agera som en extra skyddande lager. Den kan hjälpa till att förhindra att sängens huvudmadrass slits ut snabbt och kan också skydda mot fläckar och spill.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik