ButikerKontakt

Kontinentalsäng Air 120x200 med bäddmadrass och sänggavel

EKELSJÖ

Komplett kontintentalsängspaket med bäddmadrass och sänggavel.

I paketet ingår
• Air kontinentalsäng 120 cm
• Air slät gavel inkl gavelben 20 cm
• Air bäddmadrass
• Designben 18 cm, svartlack
• 10 års garanti mot fjäder- och rambrott
Läs mer
10 980 kr
17 595 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Komfort

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
  • Ljusgrå
Längd200
Bredd120
Tillverkad iSkandinavien
Komfort
  • Medium
  • Fast

Detaljerad information

Ekesjö Air 120 cm kontinentalsäng är en komfortabel säng. Sängen har pocketresårer, vilket ger en mycket god avlastning och följsamhet mot kroppen. Bäddmadrassen är tillverkad i 35 kg/m3 supersoft polyeterskum med hög elasticitet. Madrassen är svept med hålfibervadd, som transporterar fukt och värme. Bäddmadrassen har ett qulitat överdrag, som är tvättbart i 40 grader. Den är ca 7 cm hög. 

En 120 cm bred säng passar till dig som vill ha en bred säng där man också kan chilla. Sängen passar utmärkt för ungdomsrummet, studentrummet och och sommarstugan!

Sängen finns i naturligt vackert beige och ljusgrått tyg. Välj sängen i medium, eller fast komfort.

Ekelsjö Air kontinentalsängpaket 120 cm är tillverkad av Hilding Anders, som har sin fabrik i Småland. De arbetar konsekvent för bästa kvalitet och en minimering av männsikans miljöpåverkan. Deras träramar byggda med FSC®-märkt trä. Det innebär att om du väljer en säng från Hilding Anders, vet du att endast trä från ansvarsfullt skogsbruk används i produktionen.

FSC-märkning

Skogar – jordens överlevnad

Skogar är viktiga för oss människor, djur och livet på jorden. De ger oss rent vatten, frisk luft och bidrar till att bromsa den globala uppvärmningen. De ger oss mat, medicin och viktiga naturresurser som timmer och papper. Skogen ger oss avkoppling, ny kunskap, glädje och inspiration. Vi vill alla vara med att behålla våra skogar som levande platser, som finns för oss och jordens överlevnad. Genom att göra ett aktivt val med vilka produkter vi väljer att köpa, är vi med och tar ansvar för allas våra och kommande generationers skogar och jordens överlevnad. Genom att köpa en FSC-certifierad möbel vet du att du köper en möbel som kommer från hållbart skogsbruk.

Vad är FSC-certifiering?

FSC-förkortningen står för Forest Stewardship Council och är en oberoende internationell medlemsorganisation, vilken verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Genom sitt certifieringssystem FSC, tar de ansvar för ett hållbart skogsbruk. Företag som är FSC-certifierade följer FSC:s regler för skogsbruk. De har 100% kontroll över sina leverantörskedjor och en spårbarhet av trämaterialet. Att dessa krav uppfylls granskas regelbundet av en oberoende part. När kraven uppnås får företaget märka sina produkter med FSC:s varumärke.

Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad tar du ansvar för jorden och gör du ett bättre miljöval! FSC-märkningen innebär att möbelns trä består av 100% FSC, ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Möbelmästarna har en mängd produkter som är FSC-certifierade, tillexempel möbler helt i trä som matbord och skåp, eller stoppmöbler och sängar, där träet i möblerna är certifierade.