ButikerKontakt

Kontinentalsäng Air 180x200 med bäddmadrass

EKELSJÖ

Kontinentalsängpaket med säng och bäddmadrass.

I paketet ingår
• Air kontinentalsäng 180x200 cm.
• Trens Extra bäddmadrass 180x200 cm.
• Designben 18 cm, svartlack.
• 10 års garanti mot fjäder- och rambrott.
Läs mer
13 490 kr
20 622 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Komfort

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
  • Ljusgrå
Längd200
Bredd180
Tillverkad iSkandinavien
Komfort
  • Fast/Medium
  • Fast
  • Medium

Detaljerad information

Kontinentalsäng Ekelsjö Air 180x200 cm är en komfortabel säng, tillverkad i Småland av anrika Hilding Anders. Sängen har pocketresårer, vilket ger en mycket god avlastning och följsamhet mot kroppen. Sängen är klädd i ljusgrått tyg. Bäddmadrass Trens Extra 120x200 cm är en bäddmadrass med 35 kg/m3 supersoft polyeterskum med hög elasticitet. Madrassen är svept med hålfibervadd, som transporterar fukt och värme. Bäddmadrassen har ett qulitat överdrag, som är tvättbart i 40 grader. Bäddmadrassen är ca 7 cm hög.

Välj sängen i medium, eller fast komfort. Den finns i beige och ljusgrått tyg. 

Kontinentalsäng Ekelsjö Air 180x200, passar dig som vill ha en prisvärd svensktillverkad kontinentalsäng!

Air kontinentalsängpaket 180 cm är tillverkad av Hilding Anders, som har sin fabrik i Småland. De arbetar konsekvent för bästa kvalitet och en minimering av männsikans miljöpåverkan. Deras träramar byggda med FSC®-märkt trä. Det innebär att om du väljer en säng från Hilding Anders, vet du att endast trä från ansvarsfullt skogsbruk används i produktionen.

FSC-märkning

Skogar – jordens överlevnad

Skogar är viktiga för oss människor, djur och livet på jorden. De ger oss rent vatten, frisk luft och bidrar till att bromsa den globala uppvärmningen. De ger oss mat, medicin och viktiga naturresurser som timmer och papper. Skogen ger oss avkoppling, ny kunskap, glädje och inspiration. Vi vill alla vara med att behålla våra skogar som levande platser, som finns för oss och jordens överlevnad. Genom att göra ett aktivt val med vilka produkter vi väljer att köpa, är vi med och tar ansvar för allas våra och kommande generationers skogar och jordens överlevnad. Genom att köpa en FSC-certifierad möbel vet du att du köper en möbel som kommer från hållbart skogsbruk.

Vad är FSC-certifiering?

FSC-förkortningen står för Forest Stewardship Council och är en oberoende internationell medlemsorganisation, vilken verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Genom sitt certifieringssystem FSC, tar de ansvar för ett hållbart skogsbruk. Företag som är FSC-certifierade följer FSC:s regler för skogsbruk. De har 100% kontroll över sina leverantörskedjor och en spårbarhet av trämaterialet. Att dessa krav uppfylls granskas regelbundet av en oberoende part. När kraven uppnås får företaget märka sina produkter med FSC:s varumärke.

Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad tar du ansvar för jorden och gör du ett bättre miljöval! FSC-märkningen innebär att möbelns trä består av 100% FSC, ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Möbelmästarna har en mängd produkter som är FSC-certifierade, tillexempel möbler helt i trä som matbord och skåp, eller stoppmöbler och sängar, där träet i möblerna är certifierade.