2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

Fri frakt

Svensktillverkad

  • Hem
  • Kontinentalsäng Öckerö 180x200

Kontinentalsäng Öckerö 180x200

Skagerrak

Kontinentalsäng Öckerö 180x200 cm, en riktig drömsäng! Tack vare en mellanmadrass med 7-zons multipocketresårer, som ger rätt stöd och avlastning åt hela kroppen, får du ett unikt stöd och avlastning till kroppen. På toppen ligger en bäddmadrass med högelastiskt hypersoftskum, som formar sig mjukt efter din kropp. i botten av sängen, finns underbädden, tillverkad med rejäla pocketspringfjädrar. Denna konstruktion gör sängen mycket stabil. Sängen är gediget hantverksmässigt tillverkad i Sverige. Sängens klädsel är avtagbar och tvättbar. En 180x200 cm kontinentalsäng är idealisk för dig som söker en "vanlig" dubbelsäng!
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

23 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Komfort

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

I paketet ingår:
• Kontinentalsäng Öckerö 180x200 cm
• Bäddmadrass Öckerö 180x200 cm, kuvertsydd, pikérad kärna av Hyper Soft skum, svept med 4-kanals hålfibervadd, som kanaliserar bort funkt och värme.
• Sänggavel Öckerö, modern ribbad "hotellgavel", höjd ekl en 145 cm.

• Designben i metall, höjd 12 cm. 
• 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.  

Välj mellan medium, fast, eller extra fast liggkomfort.  Sängen finns tyget Sailor svart, Sailor grå, Sailor mörkgrå, Sailor ljusgrå, Sailor beige och tyget Lin natur.

Skagerraksängarna har en hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De uppfyller omfattande miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppmaterial och plast. 
Sängarna är tillverkade av Scapa, tillverkare av stoppmöbler i Småland sedan 1959. De arbetar efter FN:s globala mål och innefattar de tre dimensionerna för hållbar utveckling; ekonomiska, sociala och miljömässiga.

Varumärke: Skagerrak

Sängmodell: Öckerö

Produkt: Kontinentalsäng

Storlekar: Bredd 160-180 cm, längd 200 cm. Bredd 160-180 cm, längd 210 cm.

Komfort: Medium och fast. 

Huvudgavel: Öckerö. Bredd 90-210 cm, höjd exkl ben 145 cm.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik