2024 - 5 - 21

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Kontinentalsäng Öckerö 180x210

Kontinentalsäng Öckerö 180x210

Skagerrak

Print this page
Kontinentalsäng Öckerö 180x210 cm, en riktig drömsäng! Tack vare en mellanmadrass med 7-zons multipocketresårer, som ger rätt stöd och avlastning åt hela kroppen, får du ett unikt stöd och avlastning till kroppen. På toppen ligger en bäddmadrass med högelastiskt hypersoftskum, som formar sig mjukt efter din kropp. i botten av sängen, finns underbädden, tillverkad med rejäla pocketspringfjädrar. Denna konstruktion gör sängen mycket stabil. Sängen är gediget handverksmässigt tillverkad i Sverige. Sängens klädsel är avtagbar och tvättbar. En 180x210 cm kontinentalsäng är perfekt för dig som är lång, eller bara vill ha lite mer utrymme på längden av sängen!
Läs mer
25 203 kr
29 650 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Komfort

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Svart
 • Mörkgrå
 • Ljusgrå
 • Grå
 • Beige
 • Natur
Längd210
Bredd180
Komfort
 • Fast/Medium
 • Fast
 • Medium
MöbeltypKontinentalsäng 180
VarumärkeSkagerrak

Detaljerad information

I paketet ingår:
• Kontinentalsäng Öckerö 180x210 cm
• Bäddmadrass Öckerö 180x210 cm, kuvertsydd, pikérad kärna av Hyper Soft skum, svept med 4-kanals hålfibervadd, som kanaliserar bort funkt och värme.
• Sänggavel Öckerö, modern ribbad "hotellgavel", höjd ekl en 145 cm.

• Designben i metall, höjd 12 cm. 
• 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.  

Välj mellan medium, fast, eller extra fast liggkomfort.  Sängen finns tyget Sailor svart, Sailor grå, Sailor mörkgrå, Sailor ljusgrå, Sailor beige och tyget Lin natur.

Skagerraksängarna har en hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De uppfyller omfattande miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppmaterial och plast.  
Sängarna är tillverkade av Scapa, tillverkare av stoppmöbler i Småland sedan 1959. De arbetar efter FN:s globala mål och innefattar de tre dimensionerna för hållbar utveckling; ekonomiska, sociala och miljömässiga.

Varumärke: Skagerrak

Sängmodell: Öckerö

Produkt: Kontinentalsäng

Storlekar: Bredd 160-180 cm, längd 200 cm. Bredd 160-180 cm, längd 210 cm.

Komfort: Medium och fast. 

Huvudgavel: Öckerö. Bredd 90-210 cm, höjd exkl ben 145 cm.

Skagerrak - God sömn helt enkelt

God sömn är kärnan i Skagerrak. Att sova riktigt gott och vakna upp utvilad. Så enkelt är det och det är något som genomsyrar alla våra sängar. Vi utformar våra sängar för att ge dig stöd på rätt ställe och ge din kropp möjlighet att slappna av. Vi vet värdet av en god natts sömn och det är något vi vill unna alla. Att sova i en Skagerraksäng är att välja avkoppling, vila och ro.

Våra sängar är noga utformade för att ge maximal komfort och hålla hög kvalitet. De är testade med avseende på hållbarhet och uppfyller de omfattande miljökrav som ställs på råmaterialet.

När du väljer en säng från Skagerrak så ger du dig en god natts sömn och ett gott samvete. Våra ram- och kontinentalsängar tillverkas i Sverige och håller hög kvalitet. Att ha tillverkningen i Sverige ger en trygghet både när det kommer till kvaliteten men också bra arbetsvillkor för de anställda.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för säng och bäddmadrass

Ram-och ställbar säng
Sängen och bäddmadrassen kommer med tiden att formas efter din kropp då stoppningen och resåren mjuknar. För att få tillbaka en del av volymen och möjligheten att förlänga sängens livslängd behöver du behöver få in luft mellan vaddlagren. Detta gör du genom att vrida och vända på ramsängen en gång per år och ungefär två gånger per kvartal för bäddmadrassen.
Då ställbara sängar har rörliga delar är det normalt att det förekommer ljud när de regleras. Silikon eller smörjmedel på delarna kan minimera missljud.

Kontinentalsäng
En kontinentalsäng är uppbyggd i flera lager där mellanmadrassen endast ska vridas ett par gånger per kvartal, till skillnad från bäddmadrassen som både ska vändas och vridas ett par gånger per kvartal. Underbädden går inte att vända utan endast att vrida och detta bör göras en gång per år. Genom att vända och vrida på sina madrasser blir det jämnare slitage över hela sängen. Det medför även luft mellan madrassernas vaddlager som gör att sängen återfår en del av sin volym, förlänger sängens livslängd och komfort.

Bäddmadrass
Det är viktigt att du vänder och vrider på din bäddmadrass ett par gånger per kvartal för att den ska hålla längre. Genom att vrida och vända på madrassen får du in luft mellan vaddlagren så den kan få tillbaka så hög volym som möjligt.

Behandling av smuts och fläckar på säng och bäddmadrass
De delar i sängen samt bäddmadrassen som är försedda med möbeltyg rengörs med textilschampo. De bäddmadrasser med avtagbart fodral tvättas efter produktens anvisningar.

play