2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Fri frakt

Kampanj

  • Hem
  • Kontinentalsäng PRESTIGE SEAMLESS 210x200

Kontinentalsäng PRESTIGE SEAMLESS 210x200

JENSEN

I kontinentalsängen Jensen Prestige Seamless 210x200 cm, har du det allra bästa i Jensens liggkomfort, med Jensen Pocket on Pocket Technology i sängens alla lager. Sängen har dubbla madrasser med tre individuella Jensen Pocket fjädersystem. De gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får nödvändigt stöd. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser. Stretchigt material i alla liggytor optimerar fjädersystemens egenskaper.

I paketet ingår:
• Kontinentalsäng Prestige Seamless 210x200 cm.
• Bäddmadrass Sleep III 210x200 cm.
• Fem års garanti på hela sängen. 25 års garanti mot ram och resårbrott.

En 210x200 cm kontinentalsäng är en lite bredare kontinentalsäng, tillexempel för dig som har barn som gärna kryper upp i sängen - alla får gott om plats i denna stora kontinentalsäng!
Läs mer
19% RABATT
55 037 kr
68 796 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Komfort

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Jensens zonsystem ger rätt stöd till hela kroppen när du vilar och sover. Svankstöd i kombination med mjuk skulderzon ger en optimal sovupplevelse. Zonsystemets princip är lika självklar som naturlig. De flesta är bredare över höfter och axlar, samtidigt som midjan är tyngst och på många smalare. Eftersom madrassens uppgift är att bära upp kroppen, ger den zonindelade madrassen ett jämnare och bekvämare stöd, där axlar och höfter sjunker något djupare ner i madrassen och där möts av ett fastare stöd. Ligger du på rygg eller sida, är resultatet detsamma.

Sängarna har hela liggytor, utan hårda kanter i mitten. Dessutom är det möjligt att välja individuell fasthetsgrad för respektive sida av sängen. Genom Seamless textillösning täcks hela sängens ram. Fyra ben istället för åtta, som är standard, bidrar till att ge sängen ett nytt, elegant och unikt uttryck. Prestige kontinentalsäng är klädd i exklusiva möbeltextilier från Beaulieu.

Bäddmadrass Sleep III

Bäddmadrassen Sleep III är Jensens mest exklusiva bäddmadrass och har en optimal ventilationsförmågaÖverdraget är tillverkat av 35% Lyocell och 65% PES, varav 32% är återvunnen PES. Textilien är vackert écrufärgade, som motsvarar råsilke. Det har en fin glans. En kombination av Sensity™ och lyocell transporterar bort fukt från kroppen och ger ett bättre och mer hygieniskt sovklimat utan bakterier och kvalster.

Jensen Sleep III bäddmadrass harar en stoppning i Innergetic® latex 5 cm. Den öppna cellstrukturen i Innergetic® säkerställer väldigt goda luft- och fukttransporterande egenskaper, vilket är viktigt för sömnkvaliteten. Stoppningsplattan är både perforerad och profilerad. Perforeringen ger optimal ventilationsförmåga, medan profileringen ger en mjukare upplevelse. Bakterier och dammkvalster trivs inte i latex, därför blir sängklimatet också renare och fräschare.

Varumärke: Jensen

Sängmodell: Prestige

Produkt: Kontinentalsäng

Storlekar: Bredd 120-180 cm, längd 200 cm. Bredd 160-210 cm, längd 210 cm. 

Fastheter: Mjuk, medium, fast och extra fast.

Färger: Nature 429, Antracite 425, Dark Grey 426, Light Grey 427, Green 428.

Bäddmadrass: Sleep III, höjd 9,5 cm. 

Sängben: Ben ingår ej i sängen. Köp till benpaket. På bilden ser du sängbenet "Triangle". 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik