2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

10 års garanti

  • Hem
  • Paket: Kontinentalsäng Original 160x200 med bäddmadrass

Paket: Kontinentalsäng Original 160x200 med bäddmadrass

Ekelsjö

• Kontinentalsäng Original 160x200 cm.
• Bäddmadrass Original, höjd 7 cm.
• Champagneben 19 cm, stålfärgade.
Läs mer
28% RABATT
17 990 kr
25 320 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Komfort

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

För vem passar kontinentalsäng Original 160x200 cm?

Original kontinentalsäng 160x200 cm är fint för dig som vill ha en lite mindre dubbelsäng, som tillexempel till det lilla sovrummet, eller sommarhuset. Längtar du efter en skön, pålitlig säng med bra kvalité? Vi tror du kommer sova gott som en stock i skogen. Detta är ett komplett kontinentalsängpaket med säng, bäddmadrass och ben.

Kontinentalsäng Original

En kontinentalsäng är en säng med massor av komfort! Den består av tre gedigna lager. Original kontinentalsäng är konstruerad enligt följande: längst ner i sängen finns en underbädd byggd av träram som innehåller fjädrande J-pocketresårer. På underbädden ligger en överdel, som består av en kassett konstruerad på samma sätt, av J-pocketresårer. De ger dig optimalt stöd oavsett hur och var du ligger i sängen. På toppen, liggytan, finns bäddmadrassen, som ökar på komforten som underliggande lager har.

Är ni fler än en som ska sova i sängen? Då kan ni välja olika komforter i madrasserna. Du kan välja olika fastheter på vänster, respektive höger del av sängen. Sängen finns i medium, fast och extra fast komfort.

Original kontinentalsäng är byggd med en hel kassett, vilket gör att du slipper skarven i mitten och får en jämn liggkomfort över hela sängen. 

Välj klädsel i tyg Inari beige, grått, eller mörkgrått. 

Original kontinentalsäng finns i storlekarna 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm och 180x200 cm. 

Sängens uppbyggnad

Underdel

Träram 9,5 cm norrländsk svensk furu.

13 cm individuellt fjädrande J-pocketresårer.

3 cm Softfoam.

Överdel

3 cm Softfoam.

15 cm individuellt fjädrande J-pocketresårer.

3 cm Softfoam.

Hel kassett.

Bäddmadrass Original

Bäddmadrass Original har en kärna med mjuk och följsam Softfoam. Den ger en god ergonomisk kroppstillpassning. Madrassen är svept med hålfibervadd, som ger en extra volym. Den är tuftad för att ge ännu bättre följsamhet och en mjukare känsla i sängen. Bäddmadrassen är klädd i stretchtyg, vilket ger en mjukare och bättre komfortkänsla. Bäddmadrassen har bra egenskaper när det gäller att leda bort fuktighet och överskottsvärme, samtidigt som den torkar fort. Du får en fräsch och sval säng!

Sängen har garanti

Sängen har 10 års garanti mot fjäder- och rambrott. Kontinentalsäng Original är tillverkad av Elite Sängar med säte i Kungsör. 

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik