ButikerKontakt

AirBreeze ramsäng beige

Air Breeze

Tack vare den exklusiva kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material, når AirBreeze sängar en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort. Du får en utvilande sömn, som frigör spänningar och ger ny energi!
Läs mer
23 080 kr
Visa prishistorik

Bredd

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
Längd200

Detaljerad information

AVLASTANDE SUPPORT
Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Det gör att sängen formar sig efter kroppen och ger stöd på de ställen där du behöver avlastning.

NATURLIG RÖRELSEFRIHET
Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.

BEHAGLIGT SOVKLIMAT
Perforeringar och kanaler sängens mjuka delar främjar ett torrare och svalare sovklimat.

Airbreeze ramsäng har inga komfortval, istället är det sängens olika lager som anpassarr komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen ”AirBase” med en 5-zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen ”AirFeel” med en tryckavlastande och ventilerande egenskap.

I paketet ingår:
• Ramsäng
• Bäddmadrass AirBreeze
• Ben Design 20 cm i metall

I vår webhop finns sängen i bredden 90 cm och 105 cm. Du är varmt välkommen till butiken, om du önskar annan bredd. Här visar vi sängen i beige tyg, men den finns även i ljusgrått och svart. Sängen är svensktillverkad.

Varumärke: AirBreeze

Sängmodell: Airbreeze Ramsäng

Produkt: Ramsäng

Storlekar: 80-120 cm bredd, 200 cm längd. 90 cm brdd, 210 cm längd

Färger: Beige, ljusgrå, svart

Bäddmadrass: AirBreeze bäddmadrass

Sängben: Design metallben 20 cm

Skötselråd för säng och bäddmadrass

Ram-och ställbar säng
Sängen och bäddmadrassen kommer med tiden att formas efter din kropp då stoppningen och resåren mjuknar. För att få tillbaka en del av volymen och möjligheten att förlänga sängens livslängd behöver du behöver få in luft mellan vaddlagren. Detta gör du genom att vrida och vända på ramsängen en gång per år och ungefär två gånger per kvartal för bäddmadrassen.
Då ställbara sängar har rörliga delar är det normalt att det förekommer ljud när de regleras. Silikon eller smörjmedel på delarna kan minimera missljud.

Kontinentalsäng
En kontinentalsäng är uppbyggd i flera lager där mellanmadrassen endast ska vridas ett par gånger per kvartal, till skillnad från bäddmadrassen som både ska vändas och vridas ett par gånger per kvartal. Underbädden går inte att vända utan endast att vrida och detta bör göras en gång per år. Genom att vända och vrida på sina madrasser blir det jämnare slitage över hela sängen. Det medför även luft mellan madrassernas vaddlager som gör att sängen återfår en del av sin volym, förlänger sängens livslängd och komfort.

Bäddmadrass
Det är viktigt att du vänder och vrider på din bäddmadrass ett par gånger per kvartal för att den ska hålla längre. Genom att vrida och vända på madrassen får du in luft mellan vaddlagren så den kan få tillbaka så hög volym som möjligt.

Behandling av smuts och fläckar på säng och bäddmadrass
De delar i sängen samt bäddmadrassen som är försedda med möbeltyg rengörs med textilschampo. De bäddmadrasser med avtagbart fodral tvättas efter produktens anvisningar.

play