2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

Fri frakt

Svensktillverkad

  • Hem
  • Ramsäng Brännö 105x200

Ramsäng Brännö 105x200

Skagerrak

Ramsäng Brännö 105x200 cm, en lyxig och påkostad säng för allra bästa sömn! Sängen har en fantastisk komfort som kombinerar optimal avlastning och en härligt mjuk känsla. Ett gediget och omsorgsfullt svenskt hantverk!
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

13 750 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Komfort

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Sängen har pocketspringresårsystem i flera lager. Ett i underbädden för stabil djupavlastning. Två i mellanbädden; en med högre 5-zonad pocketspringfjäder för optimal följsamhet för hela kroppen, kombinerat med en lägre resår för bästa ytmjukhet. På toppen av sängen finns en tjock och härligt mjuk bäddmadrass. Som du förstår ger sängen dig en enorm komfort! Sängens klädsel är avtagbar och tvättbar. En 105 cm bred ramsäng är en extra bred säng, som ger trygghet i sömnen. Det är en fin säng till dig som uppskattar lite mer plats i sängen, tillexempel när du vänder dig om!  

I paketet ingår:
• Ramsäng Brännö 105x200 cm
• Bäddmadrass Brännö 105x200 cm, en tjock, härligt mjuk pikérad madrass med kärna av högelastiskt och hålperforerat skum, svept med 4-kanals hålfibervadd som kanaliserar bort fukt och värme. Kuvertsydd.
• 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.  

Välj mellan medium, fast, eller extra fast liggkomfort.  Sängen finns tyget Sailor svart, Sailor grå, Sailor mörkgrå, Sailor ljusgrå, Sailor beige och tyget Lin natur. Bilden visar sängen i måtten 90x200cm

Skagerraksängarna har en hög kvalitet och är testade med avseende på hållbarhet. De uppfyller omfattande miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppmaterial och plast.
Sängarna är tillverkade av Scapa, tillverkare av stoppmöbler i Småland sedan 1959. De arbetar efter FN:s globala mål och innefattar de tre dimensionerna för hållbar utveckling; ekonomiska, sociala och miljömässiga.

Varumärke: Skagerrak

Sängmodell: Brännö

Produkt: Ramsäng

Storlekar: Bredd 80-120 cm, längd 200 cm.

Komfort: Medium, fast och extra fast.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik