2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Sänggavel Djuphäftad knapp - Elegans & Premium

Sänggavel Djuphäftad knapp - Elegans & Premium

Ekelsjö

Sänggavel Djuphäftad Knapp, är en stilsäker och lyxig sänggavel. Gaveln är ett riktigt hantverk med lagda veck och knappar. Det ger djup och vacker skuggning till gaveln.

Djuphäftad Knapp är klädd i det mjuka och lena tyget Scala och är avsedd för med Premium och Elegans sängar, men passar också till andra sängar.
Läs mer
7 700 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Bredd

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Sänggavel Djuphäftad knapp, finns bredderna 80 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm och 210 cm. 

En sänggavel klädd i tyg är en fantastisk investering för alla som vill skapa en stilren och lyxig look i sovrummet. Här är några anledningar till varför du borde överväga att köpa en sänggavel klädd i tyg:

Komfort: En sänggavel klädd i tyg ger också en extra nivå av komfort till din säng. Genom att luta din rygg mot sänggaveln kan du lättare läsa en bok eller titta på TV i sängen.

Stil och elegans: En sänggavel klädd i tyg ger en omedelbar känsla av elegans och stil till ditt sovrum.

Skydd: En sänggavel klädd i tyg kan också skydda din vägg från repor och skador som kan orsakas av din säng. Detta kan vara särskilt viktigt om du har en vägg med en känslig yta eller om du hyr din bostad och vill undvika skador på väggarna.

Sammanfattningsvis är en sänggavel klädd i tyg en fantastisk investering för alla som vill skapa en stilren och lyxig look i sovrummet samtidigt som den ger extra komfort och skydd åt din säng och vägg.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik