2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Kampanj

Sommarrea

  • Hem
  • Klinte sängbord

Klinte sängbord

Klinte vägghängt sängbord. Produkten har en praktisk låda och ett öppet fack. Du väljer själv vilken höjd du vill montera sängbordet på och anpassar det till vilken madrasshöjd du har. Sängbordet finns i ek och vitlack.
Läs mer
14% RABATT
1 522 kr
1 790 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Upptäck den ultimata lösningen för ditt sovrum med vårt vägghängda sängbord! Detta smarta och stilrena sängbord är det perfekta valet för att maximera utrymmet i ditt sovrum samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. 

Med sin väggmonterade design tar sängbordet ingen golvyta och ger en ren och minimalistisk look till ditt sovrum. Klinte är tillverkat av högkvalitativt material och har en robust konstruktion som gör att det kan hålla sig i toppskick under lång tid.

Sängbordet har flera praktiska funktioner som gör det till en oumbärlig del av ditt sovrum. Det har en praktisk förvaringslåda där du kan förvara böcker, telefoner, glasögon och annat som du vill ha nära till hands. Det har också en plats för en läslampa eller en kopp te, så att du kan läsa eller koppla av i sängen på kvällarna.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik