2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Nora vägghängt sängbord

Nora vägghängt sängbord

Möbelmästarna

Print this page
Nora är ett kvadratiskt vägghängt sängbord/hylla. Det är också en bra hylla att använda på mindre utrymmen som hallen och köket. Smidig öppen förvaring för vackra och praktiska varje-dag-saker som du vill ha nära till hands.

Nora sängbord/hylla, kan du använda som solitär, eller placera tillsammans för att få en större möbel på väggen. Sätt kuberna i vågräta, eller lodräta rader, eller samlat i grupp!

Välj sängbordet/hyllan i oljad massiv ek, eller vitlackad mdf.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

1 695 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ek
  • Vit
Bredd30
Djup30
Höjd25
Volym0.01225
LevererasMonterad
Tillverkad iEuropa
Vikt inkl emballage5
MöbeltypSängbord
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Vad är grejen med ett vägghängt sängbord?

Luftigt i rummet: Ett vägghängt sängbord är en utmärkt lösning för att spara utrymme i sovrummet. Genom att montera sängbordet på väggen istället för att placera det på golvet frigörs viktig golvyta, vilket gör rummet mer rymligt och öppet.

Flexibilitet i placering: Eftersom sängbordet är vägghängt kan det enkelt placeras på valfri höjd och position längs väggen. Detta ger möjlighet att anpassa sängbordet efter dina behov. 

Enkel städning:Det är lätt att komma åt golvet under sängbordet och det finns inga ben eller fötter som behöver flyttas för att städa. Dessutom är det mindre risk för att damm och smuts samlas under sängbordet.