2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Sommarrea

  • Hem
  • Piteå sängbord

Piteå sängbord

Sovrummet ska vara lättstädat och enkelt att hålla fritt från damm. Ett vägghängt sängbord ger denna möjlighet, dammsugaren kommer smidigt och snabbt under hela sängbordet! Piteå är ett stilrent sängbord som också passar som handen i handsken när du har ett lite mindre sovrum. Sängbordet har både en praktisk låda för att gömma så saker och en yta på bordet, där du lägga din bok, eller telefon.

Du väljer själv vilken höjd du vill montera sängbordet på och anpassar det på så sätt till vilken madrasshöjd du har på din säng.

Piteå vägghängt sängbord finns i oljad massiv ek, mörk oljad ek, vitpigmenterad ek, vitlackad mdf och svartlackad massiv bok.
Läs mer
9% RABATT
1 706 kr
1 895 kr
Visa prishistorik
Finns i följande kampanjer

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Upptäck den ultimata lösningen för ditt sovrum med ett vägghängt sängbord! Piteå är ett sådant. Ett vägghängt sängbord är det perfekta valet för att maximera utrymmet i ditt sovrum samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. 

Med sin väggmonterade design tar sängbordet ingen golvyta och ger en ren och minimalistisk look till ditt sovrum. Piteå är tillverkat av högkvalitativt material och har en robust konstruktion som gör att det kan hålla sig i toppskick under lång tid.

Sängbordet har flera praktiska funktioner som gör det till en oumbärlig del av ditt sovrum. Det har en praktisk förvaringslåda där du kan förvara böcker, telefoner, glasögon och annat som du vill ha nära till hands. Det har också en plats för en läslampa eller en kopp te, så att du kan läsa eller koppla av i sängen på kvällarna.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik