ButikerKontakt

Sigtuna sänggavel 120 cm

En sänggavel i trä ger en vilsam, naturlig känsla i ditt sovrum. Sigtuna sänggavel 120 cm är en lättplacerad huvudgavel som blir ett fint komplement till din säng. Den passar till en 120 cm bred säng. Stilen på sänggaveln går tillbaka ända till allmogemöblerna som tillverkades för hand på 1800-talet. Det vackra ribbade mönstret är både harmoniskt och energirikt - en perfekt kombination för sovrummet!

Sigtuna sänggavel passar dig som vill köpa en sänggavel i klassisk svensk design med hög kvalitet! En sänggavel att älska år efter år!
Läs mer
3 890 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ek
  • Svart
  • Vit
  • Vitpigmenterad
Längd120
Höjd110
MaterialTrä
LevererasMonterad
Tillverkad iEuropa

Detaljerad information

Matcha med Sigtuna sängbord, Åre byrå och håll ihop den röda tråden i sovrummet!

Sigtuna sänggavel är 120 cm bred. Den finns i massiv oljad ek, massiv vitoljad ek, vitlackad mdf, eller massiv svartbetsad bok. Gavleln finns även i 90 cm, 105 cm och 180 cm bredd. Djupet är 2,5 cm. Sigtuna sängbord som ingår också i serien och matchar fint till gaveln! Bilden på produkten avser måttet 90 cm bredd.

Sigtuna sänggavel monteras antingen i sängen, eller skruvar man den i väggen om man vill det. Den går även ställa löst men den rekommenderas att fästas.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play