2024 - 6 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Cora bordslöpare 35x120 cm

Cora bordslöpare 35x120 cm

Ekelund

Print this page
Ge bordet det lilla extra med en löpare som du kan placera direkt på bordsskivan eller över en duk. Med denna löpare så skapar du en klassisk och hemtrevlig stämning vid bordet. Cora bordslöpare har ett elegant mönster med ormbunkar på svart botten. Den är stilig och uttrycksfull till max, enligt oss!

Löparen är tillverkad av 100% ekologisk bomull och är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

Löparen passar perfekt ihop med andra ekologiska tyger från Ekelund. En till dig och en som present till någon som uppskattar hög kvalitet och vackra mönster.

• 100% ekologisk bomull
• Svensktillverkad
• Slittåligt material i hög kvalitet
Läs mer
450 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grön
Längd120
Bredd35
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.14
MöbeltypLöpare
VarumärkeEkelund

Detaljerad information

Bordslöparen du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Tvätta bordslöparen i maskintvätt 60°C. Tvätta den med liknande kulörer med eller utan sköljmedel. Den ska inte torktumlas. Skaka ut löparen ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna bordslöparen lätt fuktig i längdriktning. Om du önskar extra bra resultat, forma löparen direkt efter att du har skakat ut den.

Mönstret Cora är designat av Betty Svensson. Den största inspirationskällan är naturen för Betty. Naturens skönhet och komplexitet har alltid fascinerat henne, och Betty strävar efter att införliva dess skiftande former och färger i sina skapelser. Varje mönster som hon skapar berättar en historia om naturens underverk.