2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

  • Hem
  • Gåsöga bordsduk 145x210 cm

Gåsöga bordsduk 145x210 cm

Ekelund

Ett bord med duk är så mycket trevligare att sitta vid. Gåsöga bordsduk skapar en hemtrevlig atmosfär vid måltider såväl som då ni bara sitter runt bordet för att umgås. Mönstret gåsöga är ett av de äldsta mönstren i vår svenska mönsterskatt och har använts ända sedan vikingatiden.

Bordsduken är tillverkad av ekologiskt material och är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.

• Tillverkad av 100% ekologisk bomull.
• Slittåligt material med hög kvalitet.
• Svensktillverkad
Läs mer
2 150 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Bordsduken du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Maskintvätt 60°C. Tvättas med liknande kulörer med eller utan sköljmedel. Dukar som innehåller lin ska EJ torktumlas. Skaka ut duken ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk duken lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma duken efter att du skakat ut den innan upphängning.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik