2024 - 6 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Vårblommor bordslöpare 35x120 cm

Vårblommor bordslöpare 35x120 cm

Ekelund

Print this page
Här är bordslöparen Vårblommor, som garanterat sprider vårvibes omkring sig! Vårblommor har ett livfullt mönster där gullviva möter förgätmigej i en grön, skön värld.

Löparen är gjord av ekologisk bomull och lin, tillverkad för att erbjuda högsta kvalitet. Med en modern design blir den en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket och badrummet, som du får stor användning av.

Vårblommor är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

• Tillverkad av 100% ekologisk bomull.
• Dekorativ inredningsdetalj i köket och badrummet.
• Svensktillverkad
Läs mer
450 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mix
Längd120
Bredd35
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.19
MöbeltypLöpare
VarumärkeEkelund

Detaljerad information

Löparen som du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén  om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen, Västergötland. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Vårblommor tvättas i maskintvätt 60°C. Tvätta med liknande kulörer och utan sköljmedel. Löparen ska inte torktumlas. Skaka ut den nogrannt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna löparen lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma löparen direkt efter att du skakat ut den.

Linda Forsberg, är formgivaren bakom mönstret Vårblommor. Hon är mönsterdesigner bor i den vackra byn Fjärås, lite utanför Göteborg. Linda älskar att utforska många olika konstnärliga uttrycksformer. Förutom mönsterdesign är hon en skicklig akvarellmålare. Det som verkligen inspirerar Linda är naturen. Där finner hon skönhet och komplexitet i naturens former och färger - något hon strävar efter att fånga detta i sina verk. Varje mönster som Linda skapar åt oss på Ekelund är som en visuell berättelse om naturens underverk.