2024 - 6 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Allium kökshandduk 35x50 cm

Allium kökshandduk 35x50 cm

Ekelund

Print this page
Allium handduk gestaltar den vackra lökväxten med sina långa stjälkar och de små gulliga blommorna, samlade i en bollformad flock. Det är en verkligt uttrycksfull växt!

Handduken är gjord av ekologisk bomull och tillverkad för att erbjuda högsta kvalitet. Med en modern design blir handduken en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket och badrummet, som du får stor användning av. Handduken är också en omsorgsfull present. När du vill ge en hållbar gåva till någon du tycker om är detta ett perfekt alternativ.

Handduken är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

• Tillverkad av 100% ekologiska bomull.
• Dekorativ inredningsdetalj i köket och badrummet.
• Svensktillverkad
Läs mer
195 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Lila
Längd50
Bredd35
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.1
MöbeltypKökshandduk
VarumärkeEkelund

Detaljerad information

Handduken du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. I slutet av 1600-talet började man tillverka produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition i Viskadalen, Västergötland. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Designen för Allium har Betty Svensson gjort. Den stora inspirationskällan är naturen för Betty. Naturens skönhet och komplexitet har alltid fascinerat henne. Betty jobbar för att efter att inkorpurera dess skiftande former och färger i sina alster. Varje mönster som hon skapar berättar en historia om naturens underverk.

Handduken tvättas i maskintvätt 60°C. Tvätta med liknande kulörer och utan sköljmedel. Handduken bör ej torktumlas. Skaka ut handduken ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna handduken lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma handduken direkt efter att du skakat ut den.