2024 - 6 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Cora kökshandduk 35x50 cm

Cora kökshandduk 35x50 cm

Ekelund

Print this page
Cora handduk har ett elegant mönster med ormbunkar på svart botten. Handduken är stilig och uttrycksfull till max, enligt oss!

Handduken är gjord av 100% ekologisk bomull och tillverkad för att erbjuda högsta kvalitet. Med en modern design blir handduken en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket och badrummet som du får stor användning av. Ekelunds handdukar är också uppskattade presenter. När du vill ge en hållbar gåva till någon du tycker om är detta ett perfekt alternativ.

Handduken är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

• 100% ekologisk bomull
• Dekorativ inredningsdetalj i köket och badrummet.
• Svensktillverkad
Läs mer
195 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grön
Längd50
Bredd35
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.06
MöbeltypKökshandduk
VarumärkeEkelund

Detaljerad information

Handduken du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén  om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen, Västergötland. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Handduken tvättas i maskintvätt 60°C. Tvätta med liknande kulörer och utan sköljmedel. Handduken bör ej torktumlas. Skaka ut handduken ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna handduken lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma handduken direkt efter att du skakat ut den.

Mönstret Cora är designat av Betty Svensson. Den största inspirationskällan är naturen för Betty. Naturens skönhet och komplexitet har alltid fascinerat henne, och Betty strävar efter att införliva dess skiftande former och färger i sina skapelser. Varje mönster som hon skapar berättar en historia om naturens underverk.