2024 - 6 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Matlagning kökshandduk 40x60 cm

Matlagning kökshandduk 40x60 cm

Ekelund

Print this page
För alla oss som älskar Sven Nordqvists charmiga barnboksvärld kommer denna ljuvliga handduk med motiv från Pettson och Findus att vara en riktig pärla i köket. Det vackra motivet, som kallas "Matlagning", fångar ögonblicket när Findus är i farten med att laga mat.

Handduken är svenskvävd i Horred av 100% ekologisk bomull och tillverkad för att erbjuda högsta kvalitet. Med en tilltalande design blir handduken en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket. Ekleunds textilier från kollektionen med Pettson och Findus är också väldigt uppskattade presenter, så om du vill ge bort en hållbar gåva till någon du tycker om är detta ett perfekt alternativ.

Handduken är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

• 100% ekologisk bomull
• Dekorativ inredningsdetalj i köket
• Svensktillverkad
Läs mer
280 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mix
Längd60
Bredd40
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.13
MöbeltypKökshandduk
VarumärkeEkelund

Detaljerad information

Handduken du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför deras vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Maskintvätt 60°C. Tvättas med liknande kulörer UTAN sköljmedel. Handduken bör ej torktumlas. Skaka ut handduken ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna handduken lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma handduken direkt efter att du skakat ut den.