2024 - 4 - 14

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Vintermat kökshandduk 40x60 cm

Vintermat kökshandduk 40x60 cm

Ekelund

Print this page
Handduken Vintermat är gjord av 100% ekologisk bomull och tillverkad för att erbjuda högsta kvalitet. Med en modern design blir handduken en vacker och dekorativ inredningsdetalj i köket som du får stor användning av. Visst kan du nästan känna vinterns dofter, ljus och ljud när du tittar på motivet? Bilden med domherre, talgoxe, sidensvans och blåmes, som tillsammans sätter färg på vinterns mjukt blåbleka snö, är något att glädjas åt, varje dag.Ekelunds handdukar är också väldigt uppskattade presenter. Om du vill ge en hållbar gåva till någon du tycker om är detta ett perfekt alternativ.

Handduken är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

• 100% ekologisk bomull
• Dekorativ inredningsdetalj i köket
• Svensktillverkad
Läs mer
265 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mix
Längd60
Bredd40
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.13

Detaljerad information

Kristina Petrauskiene har designat mönstret Vintermat. Hon är utbildad på Kaunas College och Vilnius Art Academy och omtalad för sina vackra naturskildringar. Kristina tar ofta foton under sina långa naturpromenader i hemtrakten, som sedan ger henne inspiration för nya mönster. Dessa designmönster ritar hon upp för hand i sin ateljé. Handvävning och spinning är Kristinas mest älskade hobbyer. Det gör samarbetet med Ekelund ännu mer intressant med deras historia som Sveriges äldsta väveri.

Handduken du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Maskintvätt 60°C. Tvättas med liknande kulörer UTAN sköljmedel. Handduken bör ej torktumlas. Skaka ut handduken ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk gärna handduken lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma handduken direkt efter att du skakat ut den.