2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

  • Hem
  • Åttebladrose bordstablett

Åttebladrose bordstablett

Ekelund

Varje person får sin plats vid bordet med vackra tabletter. De skapar en gemytlig miljö och gör det lättare att hålla rent. Åttebladrose bordstablett är tillverkad av ekologisk bomull och lin. Med GOTS-certifiering slår bordstabletten ett slag för vår miljö och värld.

Visste du att åttebladrose är ett mönster som härstammar från 1500-talet? Man kan hitta det i stickmönster och träsniderier från Norge och i sydeuropeiska designböcker från århundradet.

Duka upp till fest eller gör dina vardagliga måltider lite finare. Bordstabletterna från Ekelund håller hög kvalitet och kan tvättas om och om igen och är därmed alltid fräscha att duka med.

• Tillverkad i ekologisk bomull/linne.
• Svensktillverkad
• Slittåligt material i hög kvalitet.
Läs mer
175 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Bordstabletten du ser framför dig kommer med en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. År 1692 föddes idén om att skapa produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition, i Viskadalen. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Maskintvätt 60°C. Tvättas med liknande kulörer med eller utan sköljmedel. Tabletter som innehåller lin ska EJ torktumlas. Skaka ut bordstabletten ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat stryk bordstabletten lätt fuktig i längdriktning. Om du önskar extra bra resultat, forma bordstabletten direkt efter att du skakat ut den.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik