• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!   
 • Leveranstider kan påverkas av rådande pandemi.
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

E-commerce Manager till Möbelmästarna Syd (HK)

Om Företaget

Möbelmästarna är en kedja med inriktning på möbler för hemmiljö. Kedjan har funnits i över 30 år och har idag drygt 30 st självstående möbelbutiker utspritt i hela Sverige. Vår vision är att vara det vi heter, Mästare på möbler. Vi erbjuder sedan slutet av 2019 nu våra kunder att köpa möbler även online. Vår ambition är att så mycket av de affärer som görs digitalt, ska tilldelas och hanteras av våra fysiska butiker. Vår styrka är att nå ut med marknadsföring i hela Sverige, då vi tillsammans får fördelar och mycket större räckvidd. Vårt absolut största mål under 2021 är att utveckla en modern, användarvänlig hemsida för Möbelmästarna. Vårt huvudkontor ligger i Malmbäck.

Om Tjänsten

Som e-commerce manager hos Möbelmästarna blir du ansvarig för utvecklingen av hemsidan och att ta oss till nästa nivå. Omnikanalfokuset ligger högst upp på din agenda och uppgiften är att fånga kunderna där de befinner sig. Du kommer vara en viktig kugge i driften av kontoret, samt delaktig i sortiments- och kampanjarbete. Inom Möbelmästarna är det viktigt med kommunikation med såväl våra medlemsbutiker, som internt på huvudkontoret. Tjänsten kan anpassas till distans, likväl som på vårt kontor i Malmbäck. Vi lägger stor vikt vid personlig tillämplighet och att du har en förståelse för service och hur arbetet i butiksledet fungerar. Du kommer inledningsvis arbeta en del operativt, med artikelregistrering, administration mm. Du kommer ansvara för vårt nyhetsbrev och även skriva content.

Vem söker vi?

Vi tror att du är en person som är flexibel, gillar utmaningar och kan ta egna beslut. Vi ser även en person som är prestigelös och som har förmågan att arbeta på egen hand. Du har örat mot rälsen och lätt för att kommunicera och hitta lösningar på problem. Du har tidigare erfarenhet av e-handel och helst från arbete inom möbelbranschen. Vi lägger stor vikt vid att nå ut till kunder och driva trafik och konverteringar. Du har tidigare arbetat med marknadsföring, både digitalt men också inom print är önskvärt. Du har god analytisk förmåga, där det främsta verktyget är Google Analytics.

Våra önskemål:

 • Relevant utbildning inom e-handel, digitala affärer, marknadsföring eller försäljning.
 • Erfarenhet inom operativ e-handel och digital marknadsföring.
 • Erfarenheter av lojalitet, samt kund- och användarbeteende.
 • Viss kunskap och förståelse inom kodhantering.
 • Konverteringsoptimering och sökordsoptimering.
 • Ansvar för utvecklings- och säljbudget för e-handeln.
 • Erfarenhet inom CMS och meriterande inom Pyramid.
 • Tidigare erfarenhet av försäljning i butik.
 • Kunskap inom Photoshop/Indesign.
 • Tidigare arbete i Jetshops e-handelsplattform är meriterande.

Vi erbjuder

Möbelmästarna erbjuder en resa där du har möjlighet att påverka vår och din egen framtid genom att ta kedjan till nästa nivå.

Placering & start

Malmbäck eller på distans. Personlig tillämpning prioriteras. Löpande intervjuer, tillsättning omgående.

Lön

Fast lön enligt överenskommelse.

Omfattning

Heltid, 8-17 med möjlighet till flex.

Kontakt

Om ovan beskrivning passar in på dig och du är intresserad av en utmaning där vi tillsammans gör möbelbranschen mer modern och hittar nya vägar till affärer. Då ber vi dig att skicka ditt CV samt personliga brev till dennis@mobelmastarna.se

Möbelmästarnas webshop