• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Torö bord utemöbel teak

Torö bord utemöbel teak

Designen på Torö trädgårdsbord har sitt ursprung i 1930-talets funktionalism, som stod för användbara möbler i stilren design.

Toröserien är tillverkad i teak och har stativ i varmförzinkat stål. Bordet passar för fyra personer.

I serien Torö finns också utestolar.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

4 490 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Höjd74
Diameter110
Volym0.18
MaterialStål och teak
StommeStål
SkivaTeak
Ben / Fot / UnderredeStål
Tillverkad iAsien
YtbehandlingVarmförzinkat

Detaljerad information

Trädgårdsmöbler i teak är idealiska för den svenska sommaren. De innehåller naturliga oljor, som gör att de är tåliga för vädret. Fukt och väta stöts bort naturligt av träet. Det är ett tåligt trä som också klarar av hög belastning. Dessutom åldras materialet vackert och smälter fint samman med utemiljön. 

Du kan välja att behandla teaken, eller låta den vara obehandlad. Om du låter den vara obehandlad, kommer träet bli vackert slivergrått och ha sin naturliga motståndskraft mot fukt, tack vare de naturliga oljorna. Du tvätta utemöbeln då och då med såpa och vatten, för att undvika svartmögel. Om du vill behandla träet, gör du det med träolja. Teaken får då en varm brun ton och mindre känslig för mögel och fläckar.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.