• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Torö stol utemöbel teak 4-pack

Torö stol utemöbel teak 4-pack

Designen på Torö trädgårdsstol har sitt ursprung i 1930-talets funktionalism, som stod för användbara möbler i stilren design.

Toröserien är tillverkad i teak och har stativ i varmförzinkat stål. Stolen har en skön svikt. Den är stapelbar och därför platseffektiv då det gäller vinterförvaring.

Stolen säljs i 4-pack och priset gäller per styck.

I serien Torö finns också ett runt trädgårdsbord och stol i tvåpack.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

1 990 kr
Visa prishistorik

Beställningsvara. Slut på lager, längre leveranstid.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Längd55
Bredd58
Höjd87
Sitthöjd45
Volym0.1375
MaterialStål och teak
RyggTeak
SitsTeak
StommeStål
Ben / Fot / UnderredeStål
Tillverkad iAsien
YtbehandlingVarmförzinkat

Detaljerad information

Trädgårdsmöbler i teak är idealiska för den svenska sommaren. De innehåller naturliga oljor, som gör att de är tåliga för vädret. Fukt och väta stöts bort naturligt av träet. Det är ett tåligt trä som också klarar av hög belsstning. Dessutom åldras materialet vackert och smälter fint samman med utemiljön. 

Du kan välja att behandla teaken, eller låta den vara obehandlad. Om du låter den vara obehandlad, kommer träet bli vackert slivergrått och ha sin naturliga motståndskraft mot fukt, tack vare de naturliga oljorna. Du tvätta utemöbeln då och då med såpa och vatten, för att undvika svartmögel. Om du vill behandla träet, gör du det med träolja. Teaken får då en varm brun ton och mindre känslig för mögel och fläckar.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.