2024 - 6 - 15

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Torö rektangulärt bord utemöbel teak

Torö rektangulärt bord utemöbel teak

Print this page
Designen på Torö rektangulärt trädgårdsbord har sitt ursprung i 1930-talets funktionalism, som stod för användbara möbler i stilren design.

Toröserien är tillverkad i teak och har stativ i varmförzinkat stål. Bordet passar för fyra personer.

I serien Torö finns också utestolar och runt bord.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

6 995 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Längd160
Bredd90
Höjd74
Volym0.28
MaterialStål och teak
StommeStål
SkivaTeak
Ben / Fot / UnderredeStål
Tillverkad iAsien
YtbehandlingVarmförzinkat
MöbeltypUtebord
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Trädgårdsmöbler i teak är idealiska för den svenska sommaren. De innehåller naturliga oljor, som gör att de är tåliga för vädret. Fukt och väta stöts bort naturligt av träet. Det är ett tåligt trä som också klarar av hög belastning. Dessutom åldras materialet vackert och smälter fint samman med utemiljön. 

Du kan välja att behandla teaken, eller låta den vara obehandlad. Om du låter den vara obehandlad, kommer träet bli vackert slivergrått och ha sin naturliga motståndskraft mot fukt, tack vare de naturliga oljorna. Du tvätta utemöbeln då och då med såpa och vatten, för att undvika svartmögel. Om du vill behandla träet, gör du det med träolja. Teaken får då en varm brun ton och mindre känslig för mögel och fläckar.

Ladda ner

 • Skotsel och underhall av utomhusmobler i teak.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play