ButikerKontakt

Hugo fåtölj med pall

Hugo snurrfåtölj med ställbar rygg. Fyller livet med många sköna stunder! Det är en smidig snurrfåtölj i läder/konstläder med manuell ställbar rygg, där du kan luta bakåt för flera olika sittställningar. Det optimerar komforten och stödet för ryggen.

Underredet är i borstad chrome.

Fåtöljen passar dig som uppskattar klassisk design tillsammans med mjuk och skön komfort med bra stöd!

Pallens mått är 51x42, höjd 43 cm.

I vår webshop har vi valt att visa fåtöljen i svart läder/konstläder. Om du önskar en annan färg på lädret, är du varmt välkommen till någon av våra butiker, som har ett brett utbud av läder och färger! Hugo snurrfåtölj finns också i tyg.
6 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Bredd75
Djup76
Höjd102
Sitthöjd43
Sittdjup50
Volym0.58
MaterialLäder Soleda/konstläder
Tillverkad iEuropa
Komfort
  • Medium

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play